همه ی اسباب بازی هایی که کودک با آن ها بازی می کند و سرگرم می شود، هر کدام به نوعی اسباب بازی آموزشی به حساب می آیند.
هر کدام از اسباب بازی های آموزشی با یک هدف خاص طراحی شده اند و مهارتی را به کودک آموخته یا یکی از حس ها یا توانایی های کودک را تقویت می کنند.
اسباب بازی های آموزشی معمولا برای گروه سنی خاصی طراحی شده اند و شما باید هنگام خرید این گونه اسباب بازی ها به گروه سنی که بر روی بسته بندی محصول درج شده توجه نمایید.
اگر اسباب بازی که خریداری می کنید متناسب با گروه سنی کودک شما نباشد می تواند موجب سرخوردگی کودک شود و والدین نیز از هوش و استعداد و مهارت فرزند خود نا امید خواهند شد.
توجه داشته باشید اسباب بازی هایی که در یکساله ی اول تولد کودک می خرید موجب تقویت بینایی، شنوایی، حس لامسه و هماهنگی چشم ها و دست های او شوند.
وقتی سن کودک بیشتر می شود می توانید اسباب بازی هایی برای او خریداری نمایید که برای تشخیص رنگ ها، آشنایی با اعداد و حروف الفبا و ... مناسب باشد.
اسباب بازی های فکری که برای تقویت هوش کودک مناسب می باشند موجب رشد مغزی و توسعه ی افکار کودک می شوند.
همچنین اسباب بازی آموزشی می تواند به کودک مهارت های مختلف را بیاموزد و او را با شغل های مختلف آشنا کند.
اسباب بازی های آموزشی علاوه بر ویژگی اصلیشان که سرگرمی کودک است در تمرکز، نظم، افزایش اعتماد به نفس، عزت نفس، روابط اجتماعی و قوای جسمانی و روحی کودک تاثیر بسزایی دارند.
شما والدین عزیز می توانید متناسب با سن کودک خود و هدف خاصی که برای یادگیری مدنظرتان است یک اسباب بازی آموزشی با کیفیت و جذاب از سیسمونی شمیم برای فرزند خود خریداری نمایید.
سوالات متداول
به چه اسباب بازی هایی، اسباب بازی آموزشی گفته می شود؟
به طور کلی همه ی اسباب بازی ها به نحوی در دسته بندی اسباب بازی آموزشی قرار می گیرند زیرا هر اسباب بازی به یک روش یک چیزی را به کودک آموزش می دهد. برخی اسباب بازی ها خلاقیت و استعداد کودک را شکوفا می کنند، بعضی دیگر رنگ ها، حروف الفبای فارسی و انگلیسی، اعداد را به کودک می آموزند، برخی دیگر برای شنوایی و بینایی کودک مفید هستند.
آیا برای اسباب بازی های آموزشی گروه سنی تعریف شده است؟
بله، بهتر است هنگام خرید اسباب بازی آموزشی به گروه سنی درج شده روی محصول و سن کودک خود توجه کنید که با یکدیگر مطابقت داشته باشند. وقتی به فروشگاه اسباب بازی فروشی مراجعه می کنید باید سن کودک خود را مطرح کنید تا متناسب با سن کودک شما اسباب بازی های مناسب را به شما معرفی کند.
آیا اسباب بازی های آموزشی براساس جنسیت کودک دختر یا کودک پسر تفکیک می شوند؟
برخی از اسباب بازی ها اصلا جنسیت خاصی ندارند و هم کودکان دختر و هم کودکان پسر می توانند با آنها بازی کنند. اما برخی اسباب بازی ها که مثلا برای شغل آرایشگری هستند و کودکان دختر را با این شغل آشنا می کنند برای کودکان دختر طراحی شده اند یا اسباب بازی که شغل مکانیکی را آموزش می دهد برای کودکان پسر طراحی شده است.
در هنگام خرید اسباب بازی های آموزشی چه مواردی را باید در نظر بگیریم؟
باید اسباب بازی آموزشی را متناسب با سن کودک خریداری کنید، باید تمام جوانب و جزئیات آن را در نظر بگیرید که برای کودک هیچ خطری نداشته باشد. اگر می خواهید مهارت خاصی را به کودک آموزش دهد باید توجه داشته باشید که اسباب بازی مورد نظر دارای چنین قابلیتی باشد. به روش بهداشت اسباب بازی، گروهی یا انفرادی بودن بازی، عملکرد و نحوه ی کارکرد با باتری یا برقی یا دستی بودن آن توجه نمایید.