چه لوازمی هنگام جمع کردن ساک بیمارستان نوزاد باید همراه داشته باشیم؟
یکی از مهم ترین و عام ترین سوالاتی که هر مادری هنگام جمع کردن ساک لوازم بیمارستان نوزاد و محتویات داخل آن دارد این است که چه چیزهایی باید با خودم به همراه داشته باشم که نه اضافی باشه و نه کم ؟!
در واقع بهترین کاری که می توانید انجام بدید تهیه یک لیست مفصل از تمام این وسایل است که باید همراهتان باشد.
الآن قصد داریم که دونه دونه با هم این لیست رو چک کنیم و تیک بزنیم که یه وقت خدایی نکرده چیزی داخل ساکتون از قلم نیفته!
خب ! بیاید فرض کنیم که دکتر بهتون گفته روز زایمان نزدیک هست و شما باید یک ساک رو خیلی کامل جمع کنید…
ما کنارتون هستیم تا چند تا ایده جهت راحت تر شدن کارتون معرفی کنیم. پس دستورالعمل های زیر رو به خوبی بخونید و قدم به قدم با ما پیش بروید!
بهترین زمان برای جمع کردن ساک لوازم بیمارستان نوزاد
به طور معمول و ایده آل تمام مادران شروع به بستن ساک لوازم خود در هفته های آخر میکنند. ولی ما پیشنهاد می کنیم زمانی که در هفته 36 یا 37 از بارداری خود هستید ساکتان را آماده کنید و یک گوشه ( اصطلاحا دم دست بگذارید) که اگر محض اطمینان زودتر از زمان تعیین شده مجبور شدید به بیمارستان بروید، هیچ نگرانی نداشته باشید.
البته لازم به ذکر است که همه چیز به ساک لوازم بیمارستانتان ختم نمی شود ! و بعضی از وسایل بزرگ تر هم وجود دارند که تهیه آن ها پیش از تولد نوزاد ضروری می باشد. مانند خرید یک صندلی ماشین خوب!
در اینجا ما طبق سوالاتی که از عده ای از مادران کردیم و آن ها هم با مهربانی تجربه هایشان را در اختیار ما گذاشتند نیز لیست این وسایل را بررسی میکنیم.
لوازمی که باید حتما روز بیمارستان در ساک دستی خودم به همراه داشته باشم
در مرحله اول پیش از هر چیز به خودتان اهمیت دهید! و لوازمی که فکر می کنید خودتان به آن ها احتیاج دارید را بر دارید. متاسفانه بعضی از مادران ممکن است این امر را فراموش کنند.
تهیه یک لیست از برنامه هایی که پس از زایمان دارید
برای تمام کارهایی که باید پس از تولد نوزاد انجام دهید یک لیست تهیه کنید. زیرا ممکن است پس از زایمان به دلیل فشار هایی که روی مادر ، نوزاد تازه متولد شده و اطرافیان است، انجام بسیاری از کارهای ضروری فراموش شود. چند تا کپی هم محض احتیاط از لیستتان بگیرید و به همسر، مادر یا خواهرانتان دهید که به شما در انجام آن کمک کنند.
به همراه داشتن یک روپوش راحت
یک پیراهن یا روپوش راحت دقیقا همان لباسی می باشد که تمام مادران پس از زایمان به آن نیاز دارند. ترجیحا یک لباس جلو باز ، که دکمه یا زیپ دارد را انتخاب کنید و در ساک لوازمتان قرار دهید.
لوازم بهداشتی خود را فراموش نکنید!
به همراه داشتن یک شانه ، برس ، مسواک ، شامپو ، گیره های اضافی مو و کرم صورت برای عدم نشان دادن رنگ پریدگی پوست اهمیت ویژه ای دارد. فراموش نکنید که شما پس از زایمان و هنگام ترخیص هم باید ظاهری آراسته و مرتب داشته باشید.
اگر از عینک و لنز های طبی استفاده می کنید، به خاطر بسپارید که حتما آن ها را به دست یکی از نزدیکانتان بدهید که پس از به هوش آمدن در دیدن دچار مشکل نشوید.
لباس های گشاد و راحت
این را بدانید که هیچ کس انتطار شیک و لوکس بودن زیادی را پس از زایمان از شما ندارد! پس تا حد امکان از لباس های گشاد و راحت برای پوشیدن تا زمان بهبودی وضع جسمانی خودتان استفاده کنید. پوشیدن شلوار های جین، لباس زیر های جذب و بلوز های تنگ توصیه نمی شوند. در عوض استفاده از دمپایی و صندل های راحتی، شلوار های نخی ، جوراب های نخی ( در فصول سرد ) و کفش های گشاد به دلیل ورم پاها در طی دوران بارداری شما را کاملا راحت نگه می دارند و احساس بودن در خانه دارد!
نوشیدنی های مقوی و قابل هضم
به همراه داشتن چند بطری آب تصفیه شده خیلی خوب است به شرطی که حتما آن ها را کامل بنوشید. اگر قصد دارید از نوشیدنی های ویتامینه استفاده کنید، آشامیدنی های هیدراته مانند آب نارگیل بسیار مقوی می باشند.
کابل شارژ بلند!
تخت های بیمارستانی معمولا فاصله زیادی از پریز برق و شارژر دارند. به همین دلیل از شب قبل تلفن همراه خود را کاملا شارژ کنید و یک سیم کابل بلند به همراه داشته باشید تا برای پاسخ دادن به تماس های آشنایان و عکس گرفتن از نوزاد دلبند خود (با مراقبت ویژه) انرژی داشته باشد.
کرم شقاق سینه به همراه داشته باشید
سینه های شما به دلیل بارداری و وضع حمل حساس می شوند. هم زمان با این شرایط زمانی که کودک دلبندتان را به آغوش می گیرید هم نیازمند تغذیه از شیر مادر است. به همین خاطر ممکن است زخم شود و احساس سوزش کنید. به همراه داشتن محصولات بهداشتی مادر از جمله کرم شقاق یا زخم سینه به بر طرف کردن این عارضه کمک می کند.
حوله و پتو نرم را فراموش نکنید!
بر خلاف حوله و پتو های لوکس و نرم هتل ها ، پتو یا حوله های بیمارستان ها کمی زبر هستند. پس برای راحتی خود و کودکتان بهتر است که به صورت شخصی حوله و پتو را تهیه کنید.
پوشک بزرگسالان و فواید استفاده از آن
ممکن است از این که بخواهید پوشک بزرگسال داخل ساکتان بگذارید یا از آن استفاده کنید احساس شرم و خجالت کنید ولی اصلا نباید این طور باشد! طبق تجربه برخی از مادران پوشک های مشبک و مخصوص پوست های حساس احساس راحتی بیشتری به شما می دهند.
لوازمی که باید حتما روز بیمارستان در ساک لوازم نوزاد به همراه داشته باشم
خب مامانای عزیزی که تا اینجا با ما همراه بودید، در این موضوع لوازمی که باید پیش از تولد نوزاد جمع آوری کنید را می خواهیم کامل با هم مرور کنیم…
صندلی ماشین ؛ مجوز بردن کودک به خانه!
جالب است بدانید که در کشور های اروپایی تا زمانی که شما صندلی ماشین کودک تهیه نکرده و آن را در اتومبیل نصب نکردید اجازه بردن کودک به خانه را ندارید! اگر سوالتان این است که مگه میشه برای نوزاد تازه به دنیا اومده از صندلی ماشین استفاده کرد؟ باید بگوییم که بله می شود!
یک کریر یا صندلی های ماشین مخصوص بدو تولد تهیه کنید که کاملا قابل استفاده از زمان نوزادی هستند.
اولین ست لباس نوزاد برای پوشاندن
این روز برای شما و نوزادتان خیلی خاص است. در عین حال اولین مرتبه ای هم می باشد که کودک دلبندتان قصد دارد به خانه جدیدش قدم بگذارد. پس برای این روز مهم یک دست لباس مهم هم لازم است! ست های بیمارستانی یا زیرپوش های تکه ای مناسب 0 تا 3 ماه یکی از پر طرفدار ترین پوشاک برای این روز ارزشمند می باشند.
همچنین اگر در شرایط نامناسب آب و هوایی هستید کلاه، پاپوش و دستکش را فراموش نکنید.
شیشه شیر مناسب نوزادی
کودک شما حداقل تا دو سال اول نیاز به تغذیه از طریق شیشه شیر دارد. پس حداقل دو عدد شیشه شیر با سری مناسب برای نوزادان بدو تولد تهیه کنید و داخل ساک لوازم بیمارستان نوزاد بگذارید. اگر فکر می کنید که استفاده از شیر خشک گزینه بهتری می باشد، حتما بسته های کوچکی از شیرخشک مورد علاقتان در داخل ساک قرار دهید.
پوشک یا دستمال مرطوب اضافی بر ندارید!
در واقع بیمارستان مقدار کافی دستمال مرطوب و پوشک شما را تهیه می کند. ولی اگر فکر می کنید به مقدار بیشتری نیاز دارید فقط دو عدد پوشک همراه با یک بسته کوچک دستمال مرطوب بر دارید. در واقع بیشتر از این ها شما نیاز به کیسه ای دارید تا لوازمی که بیمارستان بهتان می دهد را داخلش بگذارید!