راهنمای خرید اسباب بازی حمام کودک
اسباب بازی حمام راهکاری برای علاقمند کردن کودک به فضای حمام است و می تواند فضایی شاد و آرامش بخش را برای کودک دلبند شما در حمام ایجاد نماید.
اکثریت کودکان از فضای حمام خوششان نمی آید و وقتی در محیط حمام قرار می گیرند گریه و بی تابی می کنند و اجازه نمی دهند مادر آنها را به خوبی بشوید.
سعی کنید بهترین و استانداردترین لوازم را برای حمام کودک خود انتخاب نمایید.
در خرید لیف و اسفنج نرم و ملایم، شامپو بچه ضد سوزش چشم، شامپو بدن ملایم و … دقت داشته باشید تا آسیبی به موها و پوست لطیف کودک وارد نکند.
اما اگر همچنان کودک شما هم از حمام رفتن ترس و هراس دارد، اسباب بازی حمام بهترین راه برای علاقمند کردن او به حمام می باشد.
اسباب بازی حمام باعث می شود کودک در فضای حمام سرگرم شود و زمان بیشتری در حمام بماند و در رشد قوای حرکتی و خلاقیت کودک نیز تاثیر بسزایی دارد.
با شمیم بی بی همراه باشید تا در ادامه شما را با راهنمای خرید اسباب بازی حمام کودک آشنا کنیم.
برای خرید انواع وسایل بازی حمام کلیک کنید.
انواع اسباب بازی حمام:
کاسه پلاستیکی:
هر چیزی که فضای خالی داشته باشد و بتوانید داخل آن آب بریزید، می توانید یک اسباب بازی سرگرم کننده برای حمام باشد.
اگر هنوز برای کودک خود اسباب بازی مخصوص حمام خریداری نکرده اید، می توانید چند کاسه پلاستیکی را به حمام ببرید و در آنها آب بریزید تا کودک با آنها سرگرم شود.
اسباب بازی های متحرک:
برخی از اسباب بازی ها روشن می شوند و در آب می توانند حرکت کنند یا بر روی کاشی های حمام متصل شوند و چرخ های آنها حرکت می کند و می تواند موجب سرگرمی کودک در محیط حمام شوند.
اسباب بازی شناور:
برخی از اسباب بازی ها بسیار سبک هستند و طوری طراحی شده اند که همچون قایق بر روی سطح آب شناور می شوند و کودک می تواند خیال پردازی کند و داستان های تخیلی را تقویت کند.
پوپت حمام:
اسباب بازی هایی با طرح های مختلف اردک، لاک پشت، جوجه و مرغ و خروس و … که جنس پلاستیکی دارند و روی سطح آب شناور می شوند.
در این اسباب بازی ها آب می رود و با فشار دادن آب از آنها خارج می شود و برخی از آنها سوتی هستند و با فشار دادن صدا ایجاد کرده و موجب سرگرمی کودک می شوند.
برای خرید پوپت حمام کودک کلیک نمایید.
حباب ساز:
اسباب بازی های حباب ساز که برخی بصورت دستی و بعضی دیگر با باتری کار می کنند و موزیکال و چراغ دار هستند می توانند با ایجاد حباب محیط سرگرم کننده وشادی را در حمام ایجاد کنند.
استیکر حمام:
استیکرهایی که دارای اشکال مختلف هستند و جنسشان از فوم است و با خیس شدن کاشی های حمام بر روی کاشی ها می چسبند و می توانند موجب سرگرمی و آموزش کودک شوند.
کتاب حمام:
خواندن کتاب همیشه لذت بخش و جذاب است بخصوص برای کودکان که می توانند با خواندن کتاب رویا پردازی کنند، پس بهتر است از دوران کودکی فرزند خود را با کتاب آشنا کنید.
خواندن کتاب در فضای حمام می تواند برای کودک شما هیجان انگیز و جذاب باشد، پس می توانید برای سرگرم کردن کودک خود در حمام جهت خرید کتاب حمام اقدام نمایید.
کتاب هایی که صفحات پلاستیکی و ضد آب دارند و صفحات داخلی آنها عکس های شخصیت های کارتونی با رنگهای شاد دارد می تواند کودک را به کتاب خواندن علاقمند کند و در حمام موجب سرگرمی کودک شود.
راهنمای خرید اسباب بازی حمام:
جنس:
اسباب بازی هایی خریداری نمایید که جنس آنها پلاستیکی و ضد آب باشد و با قرار گرفتن در معرض آب دچار آسیب دیدگی نشود و شکل ظاهری خود را از دست ندهند.
فاقد BPA:
اسباب بازی هایی خریداری نمایید که فاقد مواد مضر شیمایی همچون BPA، PVC و فتالات باشد و کودک اگر آن اسباب بازی را به سمت دهان خود ببرد و به عنوان دندانگیر نیز استفاده نماید آسیبی به سلامتی او وارد نکند.
آب در آن نماند:
اسباب بازی هایی که دارای سوراخ هستند و مقداری آب در آنها باقی می ماند، مناسب نیستند زیرا بخاطر فضای مرطوبی که در داخلشان ایجاد می شود و قابل خشک کردن نیست، باکتری ها و کپک ها در آنها رشد می کند.
اسباب بازی هایی خریداری نمایید که دارای سوراخ بزرگی باشد که آب داخل آنها کاملا تخلیه شده و کاملا خشک شوند.
شکل ظاهری:
اسباب بازی هایی خریداری نمایید که دارای رنگ بندی های شاد و ظاهری جذاب باشند و موجب سرگرمی کودک شده و کودک از بازی کردن با آنها احساس خوبی پیدا کند.
متناسب با سن کودک:
طبق نظر آکادمی اطفال آمریکا، اسباب بازی های حمام برای نوزادان با سن کم ضروری نیست و خود آب به تنهایی دارای هیجان است و حس آب بازی کردن اشتیاق خاصی در کودک برای حمام رفتن ایجاد می کند.
اما وقتی کودک به اندازه کافی بزرگ شد که بتواند با اسباب بازی بازی کند و در وان حمام بنشیند می توانید برای خرید وسایل سرگرم کننده حمام متناسب با سن کودک اقدام کنید.
تقویت قوای حرکتی و …:
اسباب بازی هایی برای کودک بخرید که موجب رشد و بالندگی شود و کودک را به یادگیری سالم تشویق کند و به تقویت مهارت های حرکتی، تشخیص رنگ و حس بینایی کودک کمک کند.
نکات لازم برای خرید اسباب بازی حمام:
در حفظ تمیزی اسباب بازی های کودک کوشا باشید.
محیط گرم و مرطوب می تواند مستعد رشد باکتری ها و کپک ها شود همچنین صابون و چربی ها با گذشت زمان روی اسباب بازی ها انباشته شده و تمیز کردن آنها را سخت می کند.
پس از اینکه حمام کردن کودک تمام شد، وسایل حمام را به بیرون انتقال دهید و آنها را خشک کنید یا در فضای خشکی قرار دهید تا رطوبتشان کاملا از بین برود.
از خرید اسباب بازی های خطرناک پرهیز کنید.
کودک در فضای وان بدون لباس قرار می گیرد، پس سعی کنید در خرید اسباب بازی هایی که برای حمام هستند دقت داشته باشید که لبه های نوک تیز و برنده نداشته باشند و آسیبی به پوست حساس کودک وارد نکنند.
سوالات متداول
چه اسباب بازی هایی برای بازی کردن کودک در حمام می توانند مورد استفاده قرار گیرند؟
کودک می تواند با کاسه های پلاستیکی بازی کند و آب در آنها بریزد و خالی کند، اسباب بازی های متحرک همچون دلفین ها و ماهی ها که در آب حرکت می کنند برای حمام کودک طراحی شده اند، اسباب بازی های پلاستیکی به نام پوپت که اکثریت سوتی هستند و معمولا به شکل حیواناتی همچون اردک و جوجه و لاک پشت و ... ساخته شده اند، استیکرهایی که بر روی کاشی می چسبند، حباب سازهای موزیکال و چراغ دار و کتاب حمام از جمله اسباب بازی های حمام کودک هستند.
در خرید اسباب بازی حمام کودک باید به چه مواردی توجه کنیم؟
جنس اسباب بازی که ضد آب باشد و از مواد پلاستیکی و بی خطر ساخته شده باشد، فاقد مواد مضر شیمیایی باشد، سوراخ دار باشد که آب در آن نماند و موجب رشد باکتری ها و قارچ ها نشود و خشک کردن آن آسان باشد، شکل ظاهری جذاب و خوشرنگی داشته باشد، با سن کودک سازگار باشد، موجب تقویت قوای حرکتی و حواس و مهارتهای کودک شود.
کودک از چه سنی می تواند با اسباب بازی های حمام بازی کند؟
از سنی که کودک بتواند بصورت مستقل بنشیند و اشیای مختلف را در دست بگیرد می تواند با اسباب بازی های حمام بازی کند. اکثریت کودکان مابین سن 6 تا 9 ماهگی می توانند مستقل بنشینند و اسباب بازی ها را در دست بگیرند و با آنها سرگرم شوند.