دسته‌بندی نشده

بهترین روش انتخاب شیشه شیر برای نوزاد و کودک

برای خیلی از مادران پیش آمده که زمان زیادی از وقت خود را صرف انتخاب شیشه شیر نوزاد بکنند و در آخر هم با نارضایتی آن فروشگاه را ترک کنند! نگران نباشید چون این اتفاق ممکن است برای شما هم بیفتد… ما در اینجا راهکارهایی کاملا مفید برای شما والدین عزیز پیشنهاد می کنیم که با اطمینان و رضایت کامل بتوانید شیشه شیر متناسب با سن کودک دلبندتان را انتخاب کنید.

چطور بدون تلف کردن وقت بهترین شیشه شیر را برای کودکم انتخاب کنم؟

 یکی از بهترین روش ها و عملی که شما برای انتخاب بهترین شیشه شیر که از آن استفاده می کنید و شاید خبر هم نداشته باشید که یکی از بهترین روش هاست، نظرسنجی است! شما می توانید با کمک مشاوران خرید لوازم بهداشتی سیسمونی یا دوستان خود که تجربه بزرگ کردن کودکان خود را داشته اند در این مورد نظر بخواهید. زیرا نه شما و نه کودکتان هنوز نمی دانید که چه نوع شیشه شیر مورد علاقه نوزاد تازه متولدتان می باشد!

دومین روش این است که چند بطری پر مخاطب تهیه کنید که در بین والدین طرفداران زیادی دارند و آنها را به نوبت امتحان کنید. البته این روش یکی از راه های نسبتا پر هزینه می باشد و ما هم آن را پیشنهاد نمی کنیم ولی خب بالاخره یکی از روش هاست!

سومین روش و یکی از بهترین ها این است که متناسب با برند پستانک و ملزومات آن که برای نوزاد خود خریداری کرده اید، شیشه شیر همان برند را نیز تهیه کنید.

مواردی که در خرید شیشه شیر نوزاد و کودک باید به آنها دقت کرد

توجه به نکات زیر در انتخاب راحت تر یک شیشه شیر خوب و با کیفیت به شما کمک می کند:

نچرال (طبیعی) باشد

منظور از شیشه های نچرال این است که سر شیشه ای کاملا پهن و مشابه سینه مادر دارند که 90% نوزادان به دلیل این حس آرامش شیشه های نچرال را قبول می کنند. شیشه شیر های چیکو و شیشه های بی بی سیل یکی از آشنا ترین و قدیمی ترین این نوع شیشه شیر ها هستند.

ضد نفخ یا ضد کولیک باشد

به طور طبیعی نوزادان از زمان بدو تولد دچار نفخ شکم یا همان کولیک ( رفلاکس شیر داخل معده ) هستند و انتخاب گونه ای از شیشه شیر ها که با تخلیه هوا داخل شیشه از این عارضه جلوگیری می کند یکی از موارد کمک کننده می باشد.

سری استاندارد داشته باشند

شیشه هایی که دارای سری بیش از حد بلند هستند کودکان را اذیت می کنند زیرا آن ها مجبورند برای لمس برآمدگی بالای شیشه شیر خود را بیشتر به آن نزدیک کنند که با این کار سری شیشه خم شده، فرو می رود و جریان به کندی وارد دهان نوزاد می شود. باور کنید که نوزاد شما از این اتفاق نفرت دارد!

شیشه هایی با دهانه پهن انتخاب کنید

شیشه شیر هایی که پهنای بیشتری دارند ، هم راحت تر در دست جا می گیرند و هم بهتر تمیز می شوند.

اندازه سر شیشه ها

اگرچه سری های همه شیشه شیر ها دارای یک شاخص سنی مشخص هستند ،اما دانستن این نکته هم می تواند به کارتان بیاید! توجه کنید هنگامی که بطری را واژگون می کنید ، شیر باید قطره قطره قطره خارج شود. اگر نوک سر شیشه خیلی کوچک باشد ، ممکن است جریان برای کودک بسیار کند باشد و او را مجبور به جدال برای یافت راهی برای مکیدن شیر کند و این کار فک کوچک کودک را خیلی زود خسته می کند. همچنین اندازه خیلی بزرگ سرشیشه ممکن است به مقدار زیادی شیر اجازه عبور دهد و منجر به خفگی شود. هر بار که برای کودک خود سر شیشه جدیدی را تهیه کردید ، کودک را با دقت زیر نظر بگیرید.

یکی از بهترین روش های انتخاب سایز سر شیشه درست مشورت با تجربه های مشاوران یک سیسمونی معتبر است.

* همچنین می توانید از مشاوران خوب و  متخصص ما در سیسمونی بزرگ شمیم کمک بگیرید *

شماره تماس : 34445855 026

پیام در صفحه اینستاگرام : shamim.baby

سری لاتکس یا سیلیکون ؟!

یکی از مهم ترین انتخاب هایی که مادران باید انجام دهند بین سرشیشه های لاتکس و سیلیکونی است. نوک پستانک های لاتکس از آنجا که کمی نرم تر از جنس سیلیکونی می باشند،  انعطاف پذیر ترند در نتیجه بیشتر شبیه سینه مادر هستند. نوک سر شیشه های سیلیکونی دوام بیشتری دارند اما کمتر فرو می روند و نگهداری آنها آسان تر است زیرا می توانند داخل ماشین ظرفشویی بروند و همچنین در برابر گرما مقاومت بیشتری دارند. لازم به ذکر است که سر شیشه های سیلیکونی کمتر در معرض عفونت های باکتریایی قرار می گیرند و مقاوم ترند.

آیا جوشاندن شیشه شیر ضروری و کار درستی است؟

طبیعی است که برای بسیاری از مادران عزیز این سوال پیش بیاید ؛ آیا لازم است بطری کودک خود را قبل از اینکه به او بدهم گرم کنم؟

در پاسخ باید بگوییم که لازم نیست حتما آن را بجوشانید. شستشو و استریل کردن آن کافیست. همچنین نیازی قطعی به خرید گرمکن شیشه شیر ندارید.

ما اینجا یک روش آسان، کم خرج و پر بازده به شما معرفی می کنیم.

فقط کافی است یک قابلمه کوچک را با آب جوش پر کنید و  پس از 2 الی 3 دقیقه بطری را برای 4 الی 5 دقیقه در آن بگذارید. سپس شیشه شیر شما کاملا استریل شده است! یکی از پزشکان تغذیه و خوراک کودک بیان می کند که هرگز بطری را در مایکروویو گرم نکنید. زیرا با این کار ممکن است قسمت هایی از شیشه بیشتر گرم شوند که می تواند دهان کودک را بسوزاند. این کار را برای استریل کردن سرشیشه های کودک هم می توانید انجام دهید.

چه زمانی نیاز به تعویض شیشه شیر و سرشیشه نوزاد دارم؟

طبق آمار سازمان بهداشت نوزاد و کودک هر 4 ماه یک بار سر شیشه و هر 6 ماه یک بار نیاز دارید که شیشه شیر و سری آن را تعویض کنید. یکی از نکاتی هم که برای کودکان جذاب است رنگ شیشه های شیرشان می باشد. می توانید از این نکته هم بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا