خرید شیردوش برقی و دستی بهترین راهکار برای مادران عزیزی است که نمی توانند بصورت مستقیم به کودک خود شیر بدهند.
شیر مادر سرشار از مواد مورد مغذی، ویتامین ها و آنتی بادی هایی است که بدن کودک را در مقابل انواع بیماری ها ایمن می کند.
پس مادرها نباید به هر دلیل و بهانه ای شیر خود را از کودک دریغ کنند.
اما شرایطی پیش می آید که مادر نمی تواند بصورت مستقیم به کودک خود شیر بدهد.
به عنوان مثال سینه های مادر زخم شده یا دچار التهاب شده است و نمی تواند به کودک شیر بدهد یا کودک توانایی گرفتن سینه ی مادر یا شیر خوردن را ندارد.
در چنین شرایطی شما نباید نوزاد را از نعمت شیر مادر محروم سازید.
شما می توانید با استفاده از شیردوش برقی و دستی شیره ی وجود خود را در اختیار کودکتان قرار دهید.
استفاده از شیردوش برای مادرانی که شاغل هستند و نمی توانند در فواصل زمانی مشخص به فرزند خود شیر بدهند نیز بسیار پرکاربرد است.
شیردوش در دو نوع شیردوش دستی و شیردوش برقی موجود می باشد.
شیردوش دستی قیمت ارزان تری دارد و عملکردی مشابه مکیدن نوزاد از سینه ی مادر را دارد.
شیردوش برقی با باتری یا برق کار می کند و با قدرت و مکش بیشتری سینه های مادر را می دوشد.
سری شیردوش که بر روی سینه قرار می گیرد باید جنس نرم، منعطف و سیلیکونی داشته باشد و فاقد مواد مضر شیمیایی بیسفنول A باشند.
برخی از شیردوش ها دارای کیسه ذخیره کننده شیر و شیشه شیر به همراه خود هستند.
برندهای معتبری همچون سواوینکس، تامی تیپی، چیکو، دکتر براون، رووکو، وی کر، فیلیپس اونت، نابی، نوویتا و ... در زمینه ی تولید شیردوش برقی و دستی فعالیت می کنند.
شما دوستان عزیز می توانید انواع شیردوش برقی و دستی با کیفیت را با قیمت های مناسب از فروشگاه اینترنتی شمیم بیبی خریداری نمایید.
سوالات متداول
در چه مواردی استفاده از شیردوش به مادرهای شیرده توصیه می شود؟
اگر مادر شاغل باشد و در تایم های شبانه روز در خانه نباشد که هر زمان کودک احساس گرسنگی کرد بتواند به او شیر بدهد، اگر نوزاد نارس بدنیا آمده باشد و مکیدن پستان های مادر برای او مشکل باشد. اگر حجم شیر مادر زیاد یا کم باشد، در هنگام زیاد بودن شیر نیاز است تا پستان های مادر تخلیه شود و اگر شیر کم باشد غدد شیردهی نیاز به تحریک شدن دارد. اگر سینه های مادر زخم باشد و دچار شقاق شده باشد نوزاد دارای نقص ژنتیکی در ناحیه دهان و لب باشد در همه ی موارد شیردوش می تواند بسیار وسیله ی مفیدی باشد.
شیردوش ها به چند دسته تقسیم می شوند و هر کدام چه عملکردی دارند؟
شیردوش ها به دو دسته ی شیردوش دستی و شیردوش برقی تقسیم می شوند. عملکرد شیردوش های دستی با نیروی دست است اما عملکرد شیردوش های برقی بصورت شارژی یا وصل شدن به پریز برق می باشد.
شیردوش دستی و برقی چه تفاوتی با هم دارند و استفاده از کدامیک توصیه می شود؟
همانطوری که از نام شیردوش ها مشخص است نوعی که دستی نام دارد با نیروی دست و نوعی که برقی نام دارد با باتری یا برق کار می کند. شیردوش دستی قیمت ارزان تری نسبت به برقی دارد و در هنگام استفاده صدای کمتری دارد و سایز آن کوچکتر می باشد اما مکش شیردوش برقی قابل تنظیم است و استفاده از آن راحت تر و بدون هیچ فشاری انجام می شود.
وقتی مادر شیر را با شیردوش می دوشد با چه وسیله ای می تواند به کودک خود شیر بدهد؟
می توانید شیر با ارزش کودک را که توسط شیردوش برقی یا دستی دوشیده شده است را با ظروف غذاخوری همچون شیشه شیر، قاشق، سرنگ، فنجان، قطره چکان در اختیار کودک قرار دهید. البته در میان روشهای بالا اگر قرار است که پس از مدتی کودک دوباره از سینه ی مادر مستقیم شیر بخورد از شیشه شیر استفاده نکنید زیرا امکان دارد دیگر دوست نداشته باشد از پستان های مادر شیر بخورد.